TicketSpy

Inmiddels is de site razend populair en bekend: TicketSpy! De bron voor prima hotel en vakantie-deals voor iedereen die graag eens op pad wil zonder daarvoor de portemonnee helemaal op de kop te moeten houden. 

Bekijk alle deals en aanbiedingen van TicketSpy

TicketSpy

TicketSpyOver TicketSpy

TicketSpy is in 2012 opgericht door student Ingmar Bruinsma & docent David Elliot, met als doel om studenten te voorzien van goedkope vliegtickets naar hun stages. Vrij snel bleken ook niet studenten erg veel interesse te hebben in de vliegticketkoopjes en groeide de website snel en hard.

Tegenwoordig kun je op TicketSpy een allegaartje vinden van vliegticketaanbiedingen, leuke pakketreizen, stedentrips en kleine travel dealtjes. Zo zit er altijd wel wat leuks tussen en kun je op pad voor hele mooie prijsjes.

Is TicketSpy een touroperator?

Nee, TicketSpy verkoopt zelf geen reizen maar is slechts een website waarop verschillende reisdeals worden getoond. De boeking maak je altijd bij andere reisaanbieders.Is TicketSpy betrouwbaar?

Je maakt je boeking nooit direct bij TicketSpy. Ze sturen je door naar de website van de daadwerkelijke aanbieder. Dit is meestal een bekende en grote touroperator zoals TUI of Sunweb, of ze sturen je door naar een boekingswebsite zoals Skyscanner of Trivago.

Je kunt dus met een gerust hart boeken; want de betaling doe je aan een gerenomeede en betrouwbare partij.

Soms zijn de deals op TicketSpy al verlopen en klopt de prijs in de titel of het screenshot niet meer. Dat is pure pech, en natuurlijk heel vervelend. Goed om te onthouden is dus dat je bij TicketSpy altijd te maken hebt met OP=OP deals!

Wat voor deals kun je vinden op TicketSpy?

TicketSpy specialiseert zich in het vinden van travel deals. Kortgezegd: Het beste vakantie-aanbod dat de experts van de site voor jou onder elkaar zetten.

Het aanbod van vakanties en reizen is behoorlijk breed. De naam doet vermoeden dat TicketSpy zich speficiek richt op goedkope vliegtickets, maar ook stedentrips, rondreizen en pakketreizen komen regelmatig aan bod.

Denk dan aan een weekje All Inclusive naar Sicilië, Egypte of Mexico – Goedkope vliegticket deals naar New York, Dubai of Kaapstad, of handige dealtjes in eigen land: Naar de Efteling, Slagharen of een lekkere wellness.


Populaire bestemmingen op TicketSpy?

Het zal je niet verbazen dat veel van de algemeen populaire bestemmingen, ook bij TicketSpy vaak worden getoond. Verreweg de meest populaire bestemming op TicketSpy zijn toch wel Bali, Bonaire, New York en Curaçao. En dat is niet gek, want ook wij zijn fan van die prachtige plekken.

Andere populaire bestemmingen die je veel zult tegenkomen op TicketSpy zijn onder andere:

Ingmar

Nice to meet you! Ik ben Ingmar en al meer dan 15 jaar actief als ondernemer in de reisbranche. Daardoor reis ik veel, heb ik veel beleefd maar kan ik je ook het nodige vertellen over de vele geheimen uit de reissector.