Contact

Over WaarOvernachtenIn.nl

Het was elke keer weer raak tijdens de hotelzoektocht: Wat is nou een leuke buurt? En waar moet ik vooral niet zitten? Uren uitpluizen, streetview checken en dan tóch teleurgesteld worden omdat het tegenviel was de reden dat in 2019 WaarOvernachtenIn.nl door Ingmar Bruinsma werd opgericht. Het team van hotelguru’s en experts bestaat inmiddels uit Patrick, Jeroen, Joëlle, Simone & Azom en elke dag zijn we weer bezig om jouw te voorzien van het beste advies voor je volgende plekje!

Vanuit eigen ervaringen en kennis maken we bestemmingsgidsen en overzichten met daarin alles wat je moet weten over de verschillende buurten, wijken en andere plekken. En natuurlijk lichten we daar ook de leukste plekken om te overnachten in uit. Zo helpen we andere reizigers met het vinden van de ideale uitvalsbasis.

Sinds de start van WaarOvernachtenIn is de site uitgegroeid tot een van de grootsten en bieden we inmiddels voor meer dan 300 bestemmingen tips & adviezen aan. En we worden goed gevonden: We hebben meer dan een half miljoen pagina-weergaven per jaar (en dit groeit snel!)

Kennisbank & Reviews

Behalve onze bestemmingspagina’s schrijven we ook over allerhande thema’s die voor lezers interessant zouden kunnen zijn. Hoe het hotelsterren systeem werkt, wat de duurste hotels ter wereld zijn en natuurlijk hoe je jouw hotel op z’n goedkoopst kunt boeken zijn een aantal onderwerpen die we behandelen. Onze kennis en ervaring is goud waard en die delen we dan ook graag.

Sinds 2021 is daar iets nieuws aan toegevoegd: Hotel Reviews. Met enige regelmaat brengen we een bezoek aan een hotel waarbij we, undercover en anoniem, alles checken, testen en vastleggen. Met de extra laag aan diepgang zorgen we ervoor dat twijfelende reizigers een heel goed beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten en helpen we ze om daarmee een betere keuze te maken.

Samenwerken?

Wil je meer informatie over een samenwerking? Let’s do it! We staan altijd open voor een leuke samenwerking die we op vele manieren kunnen invullen. De snelste manier is om ons een berichtje te sturen op info@waarovernachtenin.nl. We zullen dan zo snel mogelijk op je bericht reageren en kijken of we een toffe samenwerking kunnen opzetten!