Contact

Over WaarOvernachtenIn.nl

Het was elke keer weer raak tijdens de hotelzoektocht: Wat is nou een leuke buurt? En waar moet ik vooral niet zitten? Uren uitpluizen, streetview checken en dan tóch teleurgesteld worden omdat het tegenviel was de reden dat in 2019 WaarOvernachtenIn.nl werd opgericht.

Vanuit eigen ervaringen en kennis maken we bestemmingsguides met daarin alles wat je moet weten over de verschillende buurten, wijken en andere plekken. En natuurlijk lichten we daar ook de leukste plekken om te overnachten in uit. Zo helpen we andere reizigers met het vinden van de ideale uitvalsbasis.

Dat doen we grotendeels op basis van onze eigen ervaringen. Goed advies is waardevol en tijdens de vele trips die ons team maakt, leggen we vast wat we moeten weten en verzamelen we alle tips over de leukste plekjes, hotels en andere plekken om te overnachten.

Sinds de start van WaarOvernachtenIn is de site uitgegroeid tot een van de grootsten en bieden we inmiddels voor meer dan 300 bestemmingen tips & adviezen aan. En we worden goed gevonden: Maandelijks weten meer dan 30.000 mensen ons te vinden!

Kennisbank & Reviews

Behalve onze bestemmingspagina’s schrijven we ook over allerhande thema’s die voor lezers interessant zouden kunnen zijn. Hoe het hotelsterren systeem werkt, wat de duurste hotels ter wereld zijn en natuurlijk hoe je jouw hotel op z’n goedkoopst kunt boeken zijn een aantal onderwerpen die we behandelen. Onze kennis en ervaring is goud waard en die delen we dan ook graag.

Sinds 2021 is daar iets nieuws aan toegevoegd: Hotel Reviews. Met enige regelmaat brengen we een bezoek aan een hotel waarbij we, undercover en anoniem, alles checken, testen en vastleggen. Met de extra laag aan diepgang zorgen we ervoor dat twijfelende reizigers een heel goed beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten en helpen we ze om daarmee een betere keuze te maken.

Samenwerken of meer informatie nodig?

Wil je meer informatie over een samenwerking? Let’s do it! We staan altijd open voor een leuke samenwerking die we op vele manieren kunnen invullen. De snelste manier is om ons een berichtje te sturen op info@waarovernachtenin.nl. We zullen dan zo snel mogelijk op je bericht reageren en kijken of we een toffe samenwerking kunnen opzetten!

Vul onderstaand formulier in en we spreken elkaar snel!