Agoda

Scoor direct jouw Agoda hotel deal!

Dankzij de perfecte mix van eigen deals met hotels en het speuren naar de beste deals bij andere hotel-websites is Agoda dé plek om een goed hotel te scoren. Gebruik onderstaande tool en blader direct door alle hotels die in hun database zitten!

Agoda


Over Agoda

Een tegenwoordig bekende hotel website is Agoda die kortingen op je hotelreservering biedt bij meer dan 400.000 hotels over de hele wereld. De site maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van lokale hotelpartners, waaronder boekingsagenten met relaties in 189 landen en gebieden, en plaatselijke deskundigen die inzicht kunnen geven in het unieke karakter en de charme van elke bestemming. De site werd in 2004 opgericht door CEO Neil Fung; ze heette aanvankelijk Asia go online agoda voor ze twee jaar later werd afgekort tot haar huidige naam Agoda.

Agoda is een online hotelreserveringsbedrijf dat werd opgericht in 1997 en is uitgegroeid tot een van de meest populaire keuzes voor reizigers vandaag. Het hoofdkantoor van Agoda is gevestigd in Singapore, maar het bedrijf opereert op een wereldwijd niveau met meer dan 10 miljoen beoordelingen van klanten die gebruik hebben gemaakt van hun diensten. Het bedrijf biedt hotels, vluchten en autoverhuur aan, evenals andere reisgerelateerde informatie. De nadruk van het bedrijf ligt echter wel in het aanbieden van hotelkamers. Vaak ook via prijsvergelijkers zoals Trivago of Kayak.

In 1999 hadden nog slechts 500 mensen hun hotel via Agoda geboekt; vandaag de dag gebruiken meer dan vier miljoen reizigers elke maand de hotelzoekmachine van Agoda en wordt er dus ook heel veel geboekt.

Hotels boeken bij Agoda

Agoda is een van de goedkoopste opties als het om hotels boeken gaat, en ze hebben een grote verscheidenheid aan accommodaties waaruit je kunt kiezen. Ze bieden ook vluchten en autoverhuur via hun partners voor reizigers die in die extra diensten geïnteresseerd zijn. Vaak heeft Agoda promoties op bepaalde bestemmingen waarmee klantengeld besparen.

Agoda is waarschijnlijk een van de populairste boekingssites voor wie internationaal reist, en het heeft veel tevreden klanten om te bewijzen dat het een betrouwbare site is. Agoda biedt beoordelingen van eerdere reizigers, zodat je kunt zien wat anderen ervaren hebben bij een verblijf in hun partner hotels voordat je reserveert. Bovendien vermelden ze hun prijzen in de populairste valuta’s die reizigers gebruiken, waaronder dollars voor Amerikanen en euro’s voor mensen in Europa.

Agoda biedt voor elk wat wils als het gaat om vakanties boeken op hun website. Ze hebben een grote verscheidenheid aan hotelaccommodaties beschikbaar in verschillende prijsklassen, ze bieden vluchten en autoverhuur via partners, en ze helpen je aanbiedingen te vinden voor bestemmingen overal in de wereld .