Over ons

Over WaarOvernachtenIn.nl

Het was elke keer weer raak tijdens de hotelzoektocht: Wat is nou een leuke buurt? En waar moet ik vooral niet zitten? Uren uitpluizen, streetview checken en dan tóch teleurgesteld worden omdat het tegenviel was de reden dat in 2019 WaarOvernachtenIn.nl werd opgericht.

Vanuit eigen ervaringen en kennis maken we bestemmingsguides met daarin alles wat je moet weten over de verschillende buurten, wijken en andere plekken. En natuurlijk lichten we daar ook de leukste plekken om te overnachten in uit. Zo helpen we andere reizigers met het vinden van de ideale uitvalsbasis.

Guides

We schrijven city-guides vanuit eigen ervaringen en delen onze eigen tips. Zo weet je dat je altijd goed zit. Daarnaast schrijven we regelmatig leuke blogs en andere verhalen of verzamelen we een aantal bijzondere of unieke hotels of plekjes om te overnachten. Unieke boutique hotels in Miami? Wij delen onze favorieten! Een hotel met een sauna op de kamer in Nederland? Wij hebben het overzicht voor je. Zo helpen we inmiddels duizenden mensen per dag! En daar zijn we best een beetje trots op!