Luxemburg Airport

Soms is het vliegen vanaf Luxemburg stukken goedkoper maar sluiten de vluchttijden niet altijd even goed aan op je klok. Dan is het handig dat je een goed hotel bij het vliegveld van Luxemburg boekt. Betaalbaar, op een goede locatie (bij de terminal) en met parkeergelegenheid als je de auto wil stallen. Dit zijn de beste plekken om te overnachten in de buurt van het Luxemburg Airport.Waar overnachten bij Luxemburg Airport

Het vliegveld van Luxemburg is klein maar fijn! Korte rijen, geen lange wachttijden en regelmatig uitstekende prijzen voor je vluchten. Niet gek dus dat steeds meer mensen hun reis beginnen op dit vliegveld.

Ook tijdens je doorreis, bijvoorbeeld richting Frankrijk (Bijvoorbeeld Straatsburg, Colmar of Saint Tropez) over de Route du Soleil of richting Duitsland en Italië is een overnachting in Luxemburg slim. Hotelprijzen zijn laag en je kunt goedkoop tanken!

Zelf zijn we twee keer gevlogen vanaf Luxemburg en beide keren vertrok onze vlucht te vroeg om nog te rijden. We kozen er dus voor om bij het vliegveld te overnachten.

Goede hotels bij het vliegveld van Luxemburg

Een goede keuze voor de budgetreiziger die op zoek is naar een goedkoop hotel bij het vliegveld van Luxemburg is het Campanille Hotel. Het is recent geopend en ligt aan de snelweg. Je kunt niet naar het vliegveld lopen maar dit hotel biedt een snelle airport shuttle die je voor de terminal afzet. Je kunt er gratis parkeren en de kamers zijn mooi en netjes.

Als je een hotel op loopafstand van de terminal zoekt dan kun je terecht bij het ibis Budget Luxembourg Aeroport. Het krijgt maar 1 ster en is heel erg basic. Wel was de kamer schoon, compleet en het bed erg comfortabel. We boekten hier voor €45 per nacht een kamer. Het ontbijt kostte €7,50 per persoon en was de moeite waard.

Meer luxe kom je tegen in het NH Luxembourg hotel dat tegenover de terminal ligt. Hier hebben we 1 nacht bij terugkomst geslapen en daar hadden we geen spijt van! Prachtige kamers, goede bedden en uitstekende voorzieningen maakten ons verblijf zeer aangenaam. Een goede keuze als je een 4**** hotel bij het vliegveld van Luxemburg zoekt.

Booking.com