Overnachten in de Euromast. Het kan!

De Euromast is natuurlijk een van de meest iconische bouwwerken van Rotterdam en behoort al sinds jaar en dag tot een van dé highlights van de stad. De Euromast is met 185 meter het hoogste gebouw van Rotterdam en zelfs Nederland. Een dagje Rotterdam kan niet zonder een trip naar de top, maar wat als je van dat dagje een nachtje maakt, en je blijft overnachten in de Euromast? Kan niet? Echt wel! Dit is hoe een overnachting bij ‘Hotel Euromast’ eruit ziet!

Overnachten in de Euromast

Overnachten in de Euromast – Foto Booking.com

Overnachten in de Euromast

Hoewel de Euromast natuurlijk vooral bekend is als het uitkijkpunt, zit er in het complex ook een restaurant & bar en worden er luxe hotelsuites aangeboden. Overnachten in de Euromast is dus zéker mogelijk en zonder twijfel een van de meest romantische overnachtingen in Rotterdam die je zou kunnen boeken.

Er zijn twee suites, voorzien van alle gemakken en luxe die je nodig hebt maar bovenal bieden de kamers een adembenemend uitzicht over de skyline van Rotterdam. In je hotelkamer is het dus 100% genieten van optimale luxe en comfort maar ook van een prachtige kamer met een heerlijk bed, een fijne badkamer en meer. Elke suite heeft een eigen balkon waarmee je echt een waanzinnig uitzicht hebt over de stad, de haven en de bekende Erasmusbrug. Uiteraard ontkurk je een fles champagne en geniet je samen met je geliefde van een geweldig uitzicht; je hebt ‘t namelijk voor jezelf en hoeft het, in tegenstelling tot het observatiedek, met niemand te delen!

Behalve een prachtig uitzicht heb je de beschikking over een luxe suite met ditto badkamer, een privé balkon en wordt ‘s ochtends het ontbijt naar je kamer gebracht zodat jullie samen genieten van een romantisch ontbijt op bed met een geweldig uitzicht. Nu ben je vast benieuwd wat deze overnachting in de Euromast je dan wel niet gaat kosten? Nou, dat valt best wel mee, zeker als je de prijs door 2 deelt.

>>>> Bekijk hier de prijzen voor je overnachting in de Euromast.

Overnachten Euromast Rotterdam

Eten tijdens je overnachting in de Euromast

Er zijn twee plekken om te eten in de Euromast. Op de begane grond is een deli waar je lekkere lunches, snacks en koffie kunt halen en kunt genieten van de drukte en gezelligheid die rondom de Euromast hangt. Wij raden je aan om de lift te nemen naar het restaurant in de Euromast. Waarschijnlijk heb je hier namelijk een van de mooiste uitzichten van alle restaurants in heel Nederland!

Je bent welkom in het restaurant van de Euromast voor je lunch, diner of ga voor de vrij letterlijke high tea of wine terwijl je geniet van het uitzicht over de skyline van Rotterdam. Uit eten in de Euromast duur? Nee! Voor €36,50 heb je een geweldig 3-gangendiner met een onbetaalbaar uitzicht!