Carmel by the Sea

Een leuk hotel in Carmel By the Sea? Zoek niet verder! Langs de beroemde en populaire Highway 1 ligt het dorpje Carmel by the Sea. Carmel is een klein dorp ten zuiden van Monterey en wordt door veel reizigers die de Highway1 rijden aangedaan. Hier kun je genieten van een prachtig stukje strand, boulevard en een oud centrum dat teruggaat tot de tijd van de Spaanse missionarissen. Absoluut de moeite waard om te slapen of voor een korte pauze!

Overnachten in Carmel By The Sea

Het Californië zoals je dat van de TV en films kent? Dat is wat je in het schattige en leuke Carmel By The Sea gaat aantreffen. Van het leuke centrum met winkels, restaurantjes en een kleine maar gezellige boulevard tot de leuke hotels. Sfeervol, kleinschalig, gezellig en super authentiek zijn woorden die Carmel By The Sea zéker goed omschrijven!

Als je de beroemde Highway 1 rijdt, kom je sowieso door dit plaatsje. Absoluut de moeite waard om te bezoeken, ook als je er niet gaat overnachten.

Overnachten Carmel By The Sea

Hotels in Carmel By The Sea

Carmel is een geweldige plaats op een paar minuten rijden van Monterrey. Het is een klein plaatsje met een prachtig strand en dito boulevard. Een goedkoop hotel in Carmel is lastig; kamerprijzen liggen een stuk hoger dan het noordelijker gelegen Monterey.

Qua hotelaanbod heb je in Carmel By The Sea ook zeker minder keuze. Het zwaartepunt van het hotelaanbod ligt hier op 3 en 4 sterren. Gemiddelde luxe maar een stukje kleinschaliger dan wat je van de Verenigde Staten gewend bent. En daarmee is Carmel By The Sea een uitstekend plekje om vol sfeer en charme te overnachten wanneer het budget wat minder relevant is.

Hotel in Carmel By The Sea

De leukste hotels in Carmel by The Sea:

Best Western Townhouse Lodge 2-**
Bekijk dit hotel
Een goede en goedkope keuze is het Best Western Carmel hotel dat midden in het kleine oude centrum van de stad ligt. Parkeren is hier gratis en ook een American Breakfast zit bij de prijs inbegrepen. De kamers zijn volledig en met zo’n €120 per nacht heb je een goede prijs voor je kamer.
➜    Klik hier voor meer informatie en boeken.

Comfort Inn Carmel 3-***
Bekijk dit hotel
Vlakbij zit het Comfort Inn Carmel By the Sea hotel. Ook deze kost niet veel; toen wij er sliepen tijdens het hoogseizoen, waren we €108 per nacht kwijt. We konden gratis parkeren, het ontbijt was goed (en inbegrepen) en het centrum inclusief winkels, bars en restaurants was om de hoek.
➜    Klik hier voor meer informatie en boeken.

Tradewinds Carmel 4-****
Bekijk dit hotel
Dit is een prachtig, in Aziatische sferen ingericht, boutique hotel in het centrum van Carmel. Met 28 kamers is het niet extreem groot. Er is veel aandacht besteed aan de inrichting van de kamers en dat gaat dan ook zeker comfortabel zijn. Prima kamers, vriendelijke crew en een uitstekend ontbijt maken het Tradewinds Carmel een van de betere hotels om te overnachten in Carmel.
➜    Klik hier voor meer informatie en boeken.

Hyatt Carmel Highlands 4-****
Bekijk dit hotel
Hyatt Carmel Highlands kijkt uit over de Big Sur Coast, dus ongelooflijk mooie uitzichten zijn het visitekaartje van dit eeuwenoude hotel. Natuurlijk zijn er andere trekkingen. De kamers ademen Zen-bleke rust uit, met houtgestookte vuren en marmeren kuipen. Dineren van wereldklasse in Pacific’s Edge wordt gemaakt met de beste biologische, lokaal geproduceerde ingrediënten – we zouden gaan voor de kreeftenrisotto of lamsrack met pistachekorst, als we de keuze hadden. Hier met de kinderen? De veilige babysitservice is een welkome bonus – aangezien u zorgeloos urenlang kunt wisselen tussen de drie buitenjacuzzi’s. Een signature cocktail bij Sunset Lounge wacht al op je.
➜    Klik hier voor meer informatie en boeken.

Andere bijzondere bezienswaardigheden en activiteiten in Carmel by the Sea

Hoewel Monterey op zichzelf al genoeg bijzondere activiteiten biedt is er ook in de buurt van de stad nog te doen en te zien. Zelf hebben we een aantal dagen rondgereden in de regio en dus kunnen genieten van al het moois dat de streek te bieden heeft.

17 Mile Drive

De 17-Mile Drive is een bekende route en mag niet ontbreken op je lijstje van to-do’s. Het ligt aan de zuidzijde van Monterey en is onderdeel van een zogenaamde “Gated Community”. Het is een luxe woonwijk met prachtige huizen, golfbanen en privéstranden. Bezoekers betalen tol ($10 per auto) om de route te mogen rijden.

Bezienswaardigheden die je kunt vinden in de 17-Mile Drive zijn onder andere Cypress Point; een prachtig uitzichtpunt. Pebble Beach; een mooi strand en de Lone Cypress. Een bekende landmark die ook vaak op TV en in films te zien is.