Lunteren

Overnachten in het prachtige Lunteren? Altijd doen! Deze leuke plaats in het hart van de Veluwe staat bekend om de prachtige natuur met mooie fiets en wandelroutes, het gezellige centrum en prima hotels en andere plekken om te overnachten. Wij hebben het plezier gehad om Lunteren te ontdekken en hebben onze favoriete hotels en andere plekken voor je overnachting in Lunteren voor je onder elkaar gezet!

Overnachten in Lunteren

Midden in de bossen van de Veluwe ligt het slaperige Lunteren. Een leuk dorpje aan de kippenlijn (met treinen naar Amersfoort, Barneveld en Ede) met een klein maar sfeervol en gezellig centrum met leuke restaurantjes en barretjes. Lunteren is echt niet groot dus verwacht zeker geen toeristenwalhalla vol winkels en drukte. Wat ons betreft is dat juist de perfecte setting om eens heerlijk relaxt te overnachten in of dichtbij de natuur.

Vanaf Lunteren lopen namelijk tientallen mooie wandel en fietspaden in alle richtingen. En dat is precies een van de redenen waarom veel mensen ervoor kiezen om een weekendje weg in Lunteren te boeken: Prachtige natuur met mooie routes. En, ook niet onbelangrijk, overnachten in een sfeervol en leuk hotel, want daarvan zijn in Lunteren een aantal uitstekende plekken te vinden.

Van degelijk en betaalbaar tot wat exclusiever en luxer: In Lunteren is het aanbod niet enorm maar wel super breed. Op deze pagina hebben de we leukste plekken om te overnachten in Lunteren voor je onder elkaar gezet!

Overnachten Lunteren

Hotels in Lunteren

Het aanbod van hotels is in Lunteren en omgeving niet super groot. Lunteren is dan ook maar een klein plekje op die hele grote Veluwe. Toch is er genoeg keuze uit leuke plekken om de nacht door te brengen. In het dorp Lunteren zelf zijn twee hotels te vinden. Allebei hebben ze een charmante inrichting en zijn het leuke plekken om in Lunteren te overnachten.

Ook in de buurt van Lunteren zijn veel leuke hotels te vinden. Een aantal hiervan zijn groot, best wel luxe locatie liggen ze midden in de bossen. Wat een beetje ontbreekt in Lunteren zijn de bed en breakfast. Daarvan zijn er, in tegenstelling tot veel andere dorpjes op de Veluwe, niet zo heel veel van.

Onze favoriete hotels in Lunteren

Naar boven

Hotel Eethuys de Wormshoef - Overnachten in Lunteren

Hotel Eethuys de Wormshoef 3-***

Bekijk bij Trivago

Dit leuke 3-sterren hotel ligt op loopafstand van het centrum van Lunteren en heeft op de begane grond een mooi, sfeervol en goed restaurant. Het hotel is sfeervol en ook een uitstekende uitvalsbasis als je een overnachting in het winterseizoen zoekt. Rondom de grote open haard is het dan uitstekend toeven.

Over de kamers niets dan goeds: Het aanbod is precies wat je mag verwachten van een leuk landelijk 3-sterrenhotel, en de kamers zijn voorzien van een eigen badkamer en andere extra’s.

➜    Klik hier voor meer informatie en boeken.
Parkhotel Hugo de Vries- Overnachten in Lunteren

Parkhotel Hugo de Vries 3-***

Bekijk bij Trivago

Niet ver van het station van Lunteren kun je Parkhotel Hugo de Vries vinden. Met een prachtige groene tuin en in een historisch pand is dit een leuk en bijzonder hotel om te overnachten in Lunteren. In het hotel is een goed restaurant te vinden dat heel goed staat aangeschreven in Lunteren en omgeving.

Als je ontbijt bij boekt, staat er elke ochtend een groot en vers ontbijt voor je klaar waarmee je de dag uitstekend kunt beginnen. De kamers In dit hotel zijn niet super groot maar hebben een eigen badkamer met zeepjes en andere extra’s en zijn voorzien van prima bedden.

➜    Klik hier voor meer informatie en boeken.
Hotel De Werelt - Overnachten in Lunteren

Hotel de Werelt 4-****

Bekijk bij Trivago

Midden in de bossen op een prachtige bijzondere locatie ligt Hotel de Werelt. Pas recent geopend en is op alle vlakken een van de beste hotels in Lunteren en omgeving. Behalve de prachtige locatie is namelijk over alles nagedacht. Het hotel is dan ook super mooi en stijlvol ingericht en voorzien van werkelijk alle luxe dier van een viersterrenhotel mag verwachten.

Zo is er onder andere een mooi zwembad, een gym en heeft het hotel een hele mooie bar en een prima restaurant. Ook in de kamer zit het helemaal goed: Een luxe badkamer, uitstekende bedden en heel veel andere extra’s maken dit een geweldige keuze voor een luxe overnachting in Lunteren.

➜    Klik hier voor meer informatie en boeken.
De Lunterse Boer - Overnachten in Lunteren

De Lunterse Boer 4-****

Bekijk bij Trivago

Iets verder weg van Lunteren en midden in de Veluwse natuur is het mooie 3-sterren Hotel De Lunterse Boer te vinden. Dit is niet een heel groot hotel maar het biedt hele luxe voorzieningen in een prachtig gebouw omringd door groene natuur. Kiezen voor de wat luxere kamers er komt deze met een bubbelbad en een geweldig uitzicht. Wat ons betreft absoluut een heerlijke plek voor je overnachting in de natuur bij Lunteren.

➜    Klik hier voor meer informatie en boeken.