Delft

Delft: een verborgen schat, gelegen tussen Rotterdam en Den Haag en wat ons betreft een van de leukste steden van Zuid-Holland om te bezoeken. Vol verhalen, prachtige architectuur en natuurlijk de vele gezellige bars en restaurants, maken het een bruisende plek voor een leuk weekendje weg of stedentrip. En de leukste hotels van Delft? Die hebben we op deze pagina voor je onder elkaar gezet!De leukste hotels van Delft

Delft is, wat sommige noemen het echte Nederland: Een typisch en authentiek Hollandse stad met een middeleeuws centrum dat nog niet ontdekt is door het internationale massatoerisme waardoor het er lekker rustig en relaxed is. In het centrum vind je veel kanalen en grachten wat het erg doet denken aan bijvoorbeeld het centrum van Amsterdam of Utrecht. Dankzij de vele studenten die in Delft wonen en studeren heeft het een gezellig en drukcentrum met veel nachtleven en leuke bars. Delft is ook een stad vol met historie. Het is de plek waar Willem van Oranje zijn zetel had en waar al zijn nazaten zijn begraven. Dat is gedaan in de prachtige 13e eeuwse Oude Kerk, die absoluut het bezoeken waard is.Waar overnachten in Delft

Boutique hotels in Delft

Er zijn een paar leuke en mooie maar ook zeker betaalbare Boutique hotels in het centrum van Delft te vinden. Overnachten in een boetiekhotel zorgt voor een extra bijzondere ervaring en dat in combinatie met, ook al bijzondere vibe van Delft, maakt het de uitstekende stad om in dit type hotel te overnachten.

  • Casa Julia hotel: Midden in het centrum ligt dit bijzondere boetiekhotel dat je van de buitenkant niet zo snel zou spotten. Binnen ontdek je een bijzondere inrichting vol met elementen uit de Delftse historic zoals mooie klokken en natuurlijk het Delfts blauwe porselein werk. De kamers zijn luxe ingericht en voorzien van alle gemakken. Als je en goed Boutique Hotel in Delft zoekt, dan zit je hier goed.

Leuke hotels in Delft

  • Westcord Hotel Delft: Dit is een mooi viersterrenhotel vlakbij het centrum van Delft. Het Westcord in Delft staat bekend om het duurzame beleid de prima kamers en uitzonderlijk goed ontbijt. Ook de kamerprijzen zijn hier trouwens prima want echt heel veel ben je nooit kwijt voor een nachtje.
  • Best Western museumhotels Delft: Ook Dit is een mooi viersterrenhotel dat in het oude centrum van Delft te vinden is. Het is gevestigd in drie oude grachtenpanden en van binnen heel erg in de oude stijl teruggebracht. De klassieke inrichting zorgt voor een unieke overnachtingservaring.
  • Hotel Royal Bridges: Dit is waarschijnlijk het meest luxe hotel dat je in Delft kunt vinden. Het telt namelijk maar 30 kamers die allemaal voorzien zijn van een unieke moderne en luxe inrichting. Uiteraard heb je een prachtige badkamer kun je hier lekker eten en is er een prachtige binnentuin voor gasten.
  • Campanile Hotel and restaurant Delft: Dit hotel ligt iets buiten het centrum van Delft maar staat bekend om de super lage prijzen die betaald voor een overnachting. Je kunt hier gratis parkeren en goedkoop overnachten en ontbijten.

Ingmar

Nice to meet you! Ik ben Ingmar en al meer dan 15 jaar actief als ondernemer in de reisbranche. Daardoor reis ik veel, heb ik veel beleefd maar kan ik je ook het nodige vertellen over de vele geheimen uit de reissector.